Autobedrijf Maarens
Onderhoud | Reparatie | APK | Banden | Inkoop | Verkoop

Autobedrijf Nieuwkuijk

Autobedrijf Nieuwkuijk nodig dat écht vakmanschap levert? Dan zit u bij Autobedrijf Maarens goed. Wij zijn een professionele autogarage Nieuwkuijk dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Van reparaties tot periodiek onderhoud: wij voeren al onze diensten met de grootste zorg uit.

Een auto is voor veel mensen een belangrijk, onmisbaar vervoermiddel. Wij begrijpen dat als geen ander. Als het kan, voeren we daarom direct terwijl u wacht de benodigde werkzaamheden uit. Moet u naar uw werk en/of duurt het onderhoud of een reparatie wat langer? Dan denken we altijd met u mee over vervangend vervoer als u uw auto bij ons langs brengt. Autobedrijf Maarens helpt u op weg!

Professioneel auto onderhoud

Een auto die gebreken vertoont is simpelweg vervelend. Het beperkt uw bewegingsvrijheid en bovendien kunnen de reparatiekosten flink in de papieren lopen. Het is daarom slim om periodiek professioneel auto onderhoud te laten uitvoeren.
Periodiek onderhoud moet u zien als een preventiemiddel. Eventuele gebreken kunnen zo vroegtijdig worden opgespoord. Wij kunnen een defect vakkundig voor u oplossen zodat u weer veilig de weg op kunt. Een auto die er plotseling mee ophoudt op de weg is vervelend en onveilig. Geef uw auto daarom het onderhoud dat het nodig heeft. Neem direct contact op om een onderhoudsbeurt in te plannen!

APK en bandenwissel

Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij uw auto grondig op eventuele defecten. Ook de banden nemen wij in de controle altijd mee. De banden hebben namelijk onwijs veel invloed op uw rijcomfort én op uw rijveiligheid. Het is dan ook af te raden om te lang met versleten banden rond te rijden. U verliest hiermee uw grip op de weg en daarmee ook de grip op uw rijveiligheid.

Periodiek auto onderhoud is verstandig. Maar in de wet is onderhoud ook verplicht gesteld in de vorm van een APK. Dit is een algemene periodieke keuring. Bij autobedrijf Nieuwkuijk kunt u vanzelfsprekend een APK laten uitvoeren. We gaan tijdens de keuring alle wettelijk gestelde eisen na. Zo weet u zeker dat u met uw auto veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Wilt u een APK laten uitvoeren? Maak dan gebruik van onze terugbelservice zodat we samen een afspraak kunnen inplannen!

Auto reparatie: snel en vakkundig

In onze werkplaats kunt u terecht voor auto onderhoud, maar ook voor auto reparatie. Moeten er onverhoopt reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd aan uw auto? Autobedrijf Nieuwkuijk staat voor u klaar!

U kunt bij ons niet alleen terecht voor reparatie en onderhoud. Ook als u een mooie betaalbare occasions zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u hier meer over weten of heeft u andere vragen? Bel of kom langs! We helpen u graag verder.